Hier vindt u enkele interessante links naar internetsites, die u kunnen inspireren. De beste website waar u altijd onafhankelijke en objectieve informatie vindt over alles wat Zoutelande te bieden is www.zoutelande.info. Verder vindt u hier informatie over de omgeving, evenementen, de stranden, attracties enzovoort die zich in en rond Zoutelande omgeven.

Wij hebben zelf ontzettend genoten van de diverse soorten koffie en thee in het Sint-Jacobscafé te Vlissingen. Een hartstikke fijne entourage en zelfgemaakt gebak.

In het dorp Zoutelande vindt je Grandcafé De Fiets. De Fiets is een ouderwets gezellig café, maar met moderne ideeën. Ze hebben een trendy menukaart die u zal verrassen. Het grandcafé is uitnodigend voor een divers publiek, van jong tot oud. Een plaats waar je gezellig kunt bijkletsen, waar je kunt bijkomen van een strandwandeling, waar je altijd terecht kunt voor een goede kop koffie en waar ’s avonds in het weekend ook gefeest kan worden. Kortom, een gezellige plaats in hartje Zoutelande waar men elkaar treft!

Op de stranden nabij Huisje Aan Zee vind je diverse strandpaviljoens, waar je onder het genot van een drankje en hapje kunt genieten van de Zeeuwse kust. Hierna volgt een overzicht van de strandpaviljoens op loopafstand van Huisje Aan Zee:

Om te weten hoe lang de stranden zijn in verband met de voorgenomen wandeling kunt u op Getijvoorspellingen terecht. Hier kunt u lezen of het hoog- of laagwater is en wanneer het springtij of doodtij is.

Een van onze gasten wees ons op Markt 6 in Domburg. Een grandcafé waar zij heerlijk hebben gegeten. Volgens de website “voor het ultieme vakantiegevoel”.

Het Polderhuis organiseert het gehele jaar door verschillende activiteiten voor inwoners van Westkapelle, toeristen en andere geïnteresseerden. We houden lezingen over diverse onderwerpen, presenteren het hele jaar exposities in de ontmoetingsruimte en ‘s zomers organiseren we leuke evenementen in Westkapelle en de tuin van het Polderhuis. Kijk hier voor het programma.

Mocht onze vakantiewoning bezet zijn, dan kun je voor inspiratie terecht op de site van de vereniging van het vakantiepark De Zandput. Onder het kopje verhuur worden vakantiewoningen op het park voor de verhuur aangeboden. Wilt u liever camperen dan bevelen wij u Minicamping Boogaard van harte aan! Door de kleinschaligheid heerst er een gezellige en gemoedelijke sfeer op de camping.